Professzionális autóápolási termékek

Professzionális autóápolási termékek

ADBL Külső és Belső Ajándékcsomag

Ha nem tudod eldönteni, hogy mit próbálj ki az ADBL rendszerből, van egy javaslatunk. Az ADBL INTERIOR ÉS EXTERIOR SAMPLE SET egy 14 termékből álló készlet, melynek segítségével egyszerűen és könnyen felfrissítheted az autó belső terét.

A készletben lévő készítmények 200 ml kiszereléssel rendelkeznek.

Csomag tartalma
Nincs raktáron
28 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 580 Ft
Részletek

- Az ADBL HYBRID GLASS az ADBL GOOFER TOWEL kimondottan üvegtisztításhoz fejlesztett mikroszálas kendővel együtt használva tisztává varázsolja az üvegeket és a szélvédőn egy láthatatlan ablaktörlő keletkezik - azaz egy vízlepergető réteget hagy maga után az üveg felületén,

- Az ADBL INTERIOR QD UNLIMITED belső tér ápoló az ADBL DODGER mikroszálas kendővel és az ADBL TICKLER applikátorral könnyen megtisztítja a műszerfal és a belső műanyag elemek felületét, visszaállítva azok eredeti színét, valamint UV védelmet biztosít. MIndezt remek illattal együtt.

- az ADBL VAMPIRE LIQUID eltávolítja a fékport, egyéb fémalapú szennyeződést, rozsdát a felnikről,

- az ADBL ROUND DETAILING BRUSH kefe segítségével tisztává varázsolhatod a felnin azokat a pontokat is, amelyek egyébként nehezen hozzáférhetők,

- az ADBL SNOWBALL autósamponnal és

- az ADBL CAREMITT mikroszálas mosókesztyűvel a fényezés is könnyen tiszta lesz.

Majd a mosás végén a fényezés csillogóvá és vízlepergetővé válik az ADBL SYNTHETIC SPRAY WAX fújható szintetikus waxtól, amit az ADBL PUFFY TOWEL kétrétegű, prémium kategóriás mikroszálas kendő segítségével vihetsz fel.

Az egész folyamatot az ADBL MIST légfrissítő fejezi be. Ez fújható kárpitra, szőnyegre, illetve a dobozban lévő ADBL MAGIC SQUARE légfrissítő lapkára, amely az autóban bárhová felfüggeszthető, az illatot megtartja és fokozatosan engedi ki magából.

A fentiekben szereplő egyes termékek nevére kattintva a termékoldalakon megtalálod a részletes leírásokat és a felhasználási útmutatót.

Adatok
Gyártás helye
Lengyelország
Cikkszám
ADB000397_ADBL_INTERIORPLUSEXTERIOR_SAMPLE_SET
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek