Professzionális autóápolási termékek

Professzionális autóápolási termékek

Blog

Négy termék kifejezetten autómosóknak

2021.12.10 07:52
Négy termék kifejezetten autómosóknak

Ebben a bejegyzésben szeretnénk megmutatni azt, hogyan lehet prémium minőségű anyagokkal dolgozni, ráadásul költséghatékonyan. Bemutatkozik az ADBL Industrial sorozata, amit olyan helyekre terveztek, ahol a sok autó miatt rengeteg vegyszer fogy. Lássuk miről van szó...

Első lépés: Traffic Film Remover - Keverési arány: 1:25 - 1:100

A TFR egy lúgos termék, amelyet a karosszérián található több napos por által lerakódott vékony filmréteg eltávolítására terveztek mindenféle járműről. Alacsony habzású formula, mely gyorsan behatol a szennyeződéshez és feloldja azt a felületről. Hatásfoka megegyezik a kétkomponensű termékekkel. 

Második lépés: Alkaline Active Foam - Keverési arány: 1:50 - 1:100

Az Alkaline Active Foam egy erősen koncentrált lúgos aktív hab. Automata, önkiszolgáló és kézi autómosáshoz egyaránt ajánlott. Erős tisztító hatása a speciális komponensaránynak köszönhető, ugyanis a hab jobban tapad a tisztított felülethez.

Harmadik lépés: Acid Cherry Foam - Keverési arány: 1:50 - 1:100 / 10l vízhez 50ml

Erősen koncentrált enyhén savas hab. Automata, önkiszolgáló és kézi autómosáshoz is ajánlott. Eltávolítja azokat a szennyeződéseket, amit a lúgos kémhatású termékek nem tudtak, valamint dekontaminálja a felületet. Semlegesíti a lúgos előmosást, elősegíti a száradást. Illatos, könnyen öblíthető, nem hagy nyomot. Kiemeli az autó fényét.

Negyedik lépés: Polymer Fruit Wax - Keverési arány: 1:200 - 1:500

A termék új generációs polimereken, közismert nevén tömítőanyagokon alapul. Szárít, véd és fényt ad. A felület a használat után erősen vízlepergető hatású lesz, amely több hétig is eltart. Csak alkalmazza és öblítse le.

Miután ezeken a lépéseken túl vagyunk, nincs más dolgunk mint szárazra törölni az autót, és a karosszéria készen is van.