Professzionális autóápolási termékek

Professzionális autóápolási termékek

ADBL Bonnet Szövettisztító (Alcantara és Tetőkárpit) 1000 ml
ADBL Bonnet Szövettisztító (Alcantara és Tetőkárpit) 1000 ml
3 490 Ft

ADBL Bonnet Szövettisztító (Alcantara és Tetőkárpit) 1000 ml

Az ADBL Bonnet egy speciális kárpittisztító szer, a tetőkárpit és az alcantara tisztítására. Speciális formulája lehetővé teszi az alkalmazását az érzékeny és ragasztott felületeken, mint a tetőkárpit, oszlopborítások, ajtópanelek, kalaptartó és alcantara. Hagyományos textilfelületen is használható folttisztítónak. Gyorsan és biztonságosan eltávolítja a szennyeződéseket a szövet színváltozása nélkül. Nem hagy ragacsos maradványt maga után, és nem szükséges a tisztított felület kiöblítése a használat után. Friss illatot hagy maga után.

Illat
Virág
Keverési arány
Használatra kész
Raktáron
3 490 Ft
Egységár: 3 490 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

Alkalmazás:

  • Porszívózza ki alaposan a tisztítandó felületet.
  • Permetezze az oldatot mikroszálas kendőre vagy a felületre.
  • Körkörös mozdulatokkal távolítsa el a szennyeződést a mikroszálas kendő segítségével.
  • Ha túl sok anyagot használt, egy második mikroszálas kendő segítségével szárítsa le a felesleget.
  • Amennyiben szükséges, ismételje meg a folyamatot.

Egy hasznos javaslat:

Tetőkárpitot használat előtt ellenőrizheti, hogy nincs-e a szivacs szétporladva a borítás alatt. Nyomja be ujjhegyével a tetőkárpit egy részét, ha pár másodperc alatt kisímul az anyag, akkor biztonsággal tisztítható. Ha nem rúgja ki magát a felület, és az ujjnyom benne marad a tetőkárpitban, abban az esetben cserére szorul.

 

Adatok
Gyártás helye
Lengyelország
Cikkszám
ADBL_BONNET_1000
Használati útmutató videó

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
András
2023.05.15
Van egy 4 éves Ford Mondeo gépjárművem. A vezetőülés melletti gyönyörű bézs színű szövetborítású A oszlopot a szakszervíz egy javítás alkalmával csúnyán összemaszatolta, illetve a vezető oldali ablak fölött a fogantyú körül egy bogár olyan pöttyöket hagyott maga után, mintha valaki egy ketchupos palackből spriccelt volna oda. 1,5 évig fogadott az autóban ez a rettenetes látvány, több kézi autómosó sem volt hajlandó neki kezdeni a tisztításnak, mert hogy túl világos a kárpit, érzékeny a szövet, a dörzsöléstől bolyhos lesz. Végelkeseredésemben rendeltem ebből a termékből és egy Tickler mikroszálas applikátort is, a mai napon a csomag meg is érkezett. Szeretném jelezni minden kedves leendő vásárlónak, hogy néhány perc applikátoros-vegyszeres simogatás után a kb. 20 apró folt úgy jött ki a tetőkárpitból, mintha az soha nem lett volna ott! Az ember nem várhat csodát az ilyen vegyszerektől, márpedig velem mégis megtörtént :) Szívből ajánlom a terméket!
Kiegészítő termékek