Professzionális autóápolási termékek

Professzionális autóápolási termékek

ADBL Vampire Liquid Felnitisztító És Röprozsda Eltávolító 5L
ADBL Vampire Liquid Felnitisztító És Röprozsda Eltávolító 5L
24 990 Ft

ADBL Vampire Liquid Felnitisztító És Röprozsda Eltávolító 5L

A nagysikerű Vampire Liquid továbbfejlesztett változata, melyet az eddiginél nagyobb hatékonyság, és kellemesebb illat jellemez.

 

Az ADBL Vampire Liquid az autó fékrendszeréből és a levegőből származó fémpor, röprozsda és egyéb eredetű fémes anyagok eltávolítására szolgál. Összetétele és semleges pH értéke miatt ez a készítmény nemcsak a felniken, hanem az autó fényezésén is használható. Állaga folyékony, enyhén géles állagú. Amikor rekacióba lép a karosszérián található szállórozsdával, vagy a fékporral, a színe lilássá változik. Biztonságosan használható minden felnitípuson és minden típusú lakkozott karosszérián.

Illat
Erdei gyümölcs
Raktáron
24 990 Ft
Egységár: 4 998 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Részletek

Használata:

1. Válasszon ki egy elemet, amelyet tisztítani fog.  Permetezze a felületre úgy, hogy a permet jól fedje az egész területet. A felületnek hűvösnek kell lennie, felforrósodott elemre (sárvédő, ajtó, felni, stb.) felvinni nem szabad!

2. A szer hatása fokozható ha ecsettel vagy finom kefével eldolgozzuk a felületen.

3. Hagyja hatni a felületen 2-5 percig a szennyezettségtől függően. A hatás abból látszik, hogy a felületen az folyadékréteg  a fémrészecskék oldódása miatt egyre mélyebb lila színt vesz fel.

4. Mossa le a felületről bő vízzel.

5. Ha szükséges ismételje meg a fenti lépéseket.

További javaslatok:

1. Amennyiben felniken használja, a hatékonyság érdekében alkalmazás előtt érdemes azokról a nagyobb mennyiségű, nem fémes eredetű szennyeződést eltávolítani az ADBL WHEEL WARRIOR vagy ADBL APC használatával.

Adatok
Gyártás helye
Lengyelország
Cikkszám
ADB000035_ADBL_VAMPIRE_LIQUID_5000_ml
Használati útmutató videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek